Koncentrationsbesvær

Oplever du problemer med at koncentrere dig og holde fokus? Læser du den samme tekst igen og igen, uden at den hænger ved? Har du svært ved at tænke klart, huske informationer eller det du er i gang med? Tager alt bare længere tid?
Så er du langt fra alene. De fleste har i større eller mindre grad oplevet at have koncentrationsbesvær. Det kan være enormt generende og frustrerende, når vi ikke at kan koncentrere os om det, vi gerne vil. Desværre kan det også let blive en ond cirkel, hvor det rammer dig oftere og bliver mere og mere forstyrrende.

Årsager til koncentrationsbesvær

Der kan være flere grunde til at koncentrationen svigter, for eksempel kan det handle om stress, frygt, søvnproblemer, bekymringer, uro, usikkerhed, alkohol eller søvnproblemer. Årsagen er ofte forbundet med noget, som ligger langt tilbage i fortiden, og som du ikke umiddelbart selv er bevidst om. 

Årsagen til koncentrationsbesværet er vigtig at finde og bearbejde, så det ikke bliver ved med at poppe op og drille dig. Når først du får forståelse for, hvad der roder, og hvad det handler om, vil det være nemmere at give slip. Dette er ofte lettere at komme frem til i hypnose, da du her er i en afsappet tilstand, hvor du er ekstra fokuseret og dine forsvarsmekanismer er mindre i spil. 

Opnå bedre koncentration med hypnoseterapi

Gennem samtale- og hypnoseterapi kan vi sammen finde frem til dét, der har indvirkning på din manglende koncentration, og hvad der hjælper dig på sigt. Vi kan rydde op i gamle negative følelser og oplevelser, der er forbundet med, at du har svært ved at koncentrere dig. Samtidig kigger vi på nye og mere hjælpsomme strategier, hvordan du finder ro, samt lægger mere støttende ord og billeder ind, der kan hjælpe dig til at holde fokus, der hvor du har brug for det.

 

Et hypnose forløb hos mig foregår i et samarbejde med dig. Vi arbejder individuelt med det, som er vigtigt for netop dig og opbygger nye tanker, overbevisninger og styreprogrammer, som er mere fordelagtige for dig på sigt.

Jeg arbejder med 5 –PATH hypnoseterapi, hvor vi går længere og længere ind for hver session, så du oplever en mild og holdbar forandringsproces.

 

Da det er forskelligt, hvad der skal til fra person til person, kan antallet af behandlinger variere

– som regel er 3-5 behandlinger nok.

Vil du gerne forbedre din koncentration, så kontakt mig på tlf. 22376874 eller på mail kontakt@evafriis.dk for at høre nærmere eller bestille tid