Forberedelse til hypnoseterapi

Du bedes udskrive og underskrive den samtykkeerklæring, som du finder nederst på siden, og tage den med til første session. Alternativt kan du underskrive den hos mig, når du kommer
daisies, heart, daisy heart-1535532.jpg

Ellers kræver hypnoseterapien ingen forberedelse. I virkeligheden er det bedst, hvis du tænker så lidt som muligt og kommer så positiv og åben, som du kan. Det kan dog være en fordel, hvis du øver dig i at forestille dig nogle positive billeder af dig selv og tænker lidt over, hvad det er du gerne vil frem til, og hvad du gerne vil have ud af hypnosen. Mange af os er ofte rigtig dygtige til at forestille os og tænke på det, vi ikke vil og ønsker, fremfor det vi gerne vil og ønsker for os selv. I hypnoseterapien arbejder vi henimod det gode, du gerne vil have mere af og henimod det, du gerne vil.

– Tag gerne noget afslappende tøj på, så der ikke er noget, der generer dig

I første session starter vi typisk med, at du først får nogle informationer omkring, hvordan sindet fungerer, hvorefter vi tager en samtale om din problemstilling og planlægger hypnosen ift. dine fremadrettede ønsker. Herefter åbner vi stille og roligt op for din forandringsproces med afslappende hypnose og positive forslag til sindet, så du føler dig tryg og tilpas og bliver klar til de næste skridt.