Depression

Oplevelsen af at have depression er meget forskellig fra person til person, da det både er forskelligt hvilke tanker og følelser, der er i spil, hvilken grad den viser sig i, og hvad årsagen er. Nogle oplever tristhed nærmest hele tiden, mens andre måske mere oplever at føle sig tomme indeni.

>> Læs mere.. <<

Stress

Det er ikke bare ubehageligt og tærer på kroppen, mens det står på, men kan tilmed resultere i forværring af alvorlige fysiske sygdomme. Det kalder mere end nogensinde før på, at vi er opmærksomme og passer på os selv.  Stress er noget, der kan ramme os alle, men hvad er stress egentlig, og hvad indebærer det at have stress?

>> Læs mere.. <<

Lavt selvværd og selvtillid

Når vi taler om selvværd, bliver selvtillid ofte nævnt i samme øjemed. Selvværd og selvtillid er tæt beslægtede og dog to forskellige begreber. Det vigtigste at få styrket er dit selvværd – din kerne, men vi vil i behandlingen arbejde med både selvværd og selvtillid for at styrke dig på begge områder.

>> Læs mere.. <<

Koncentrationsbesvær

Oplever du problemer med at koncentrere dig og holde fokus? Læser du den samme tekst igen og igen, uden at den hænger ved? Har du svært ved at tænke klart, huske informationer eller det du er i gang med? Tager alt bare længere tid?

>> Læs mere.. <<

Eksamensangst

Er det tid til eksamen, og har du problemer med overdreven nervøsitet eller eksamensangst?

Det er alt andet end rart, når det står på – måske du kender oplevelsen af uro, usikkerhed, utilfredsstillelse, eller måske du kan nikke genkendende til nogle af nedenstående tegn?

>> Læs mere.. <<

Andre behandlinger

Hypnoseterapi er også effektivt til behandling af:

  • Uro og ubalance
  • Usikkerhed
  • Nervøsitet
  • Humørsvingninger
  • Bekymringer
  • Modløshed
  • Irritation

>> Læs mere.. <<

Oplever du andre problemstillinger, end de der her er nævnt, er du altid velkommen til at kontakte mig og høre om hypnoseterapi hos mig kan hjælpe dig
Hypnoseterapi foregår i et fortroligt rum og tager 1½ -2 timer pr. session