Din del under behandlingen

I hypnosen gælder det blot om at slappe af, glide med og lade mig guide dig, mens du forestiller dig og fornemmer det, jeg siger, så godt som du kan. Faktisk er det sådan, at jo mere du tillader dig selv at slappe af, og lader min stemme guide dig, jo nemmere bliver din forandring. Så læn dig endelig tilbage og nyd det.

Det bedste er at have tillid til processen, og gå med det som kommer, så vi kan skabe et samarbejde med din underbesvidsthed, og lægge nye billeder og veje ind, der hvor du har brug for det.

Der er intet rigtigt og forkert ift. hverken dine følelser, eller det som dukker op – din underbevidsthed skal nok guide dig hen til dét, som du har brug for at få bearbejdet, der hvor du er lige nu. 

Du vil i hypnosen være tilstede hele tiden, og være i stand til at tale med mig undervejs. Du vil også kunne huske det efterfølgende, lidt som hvis du har haft en samtale med en god ven/ veninde. Du vil måske ikke kunne huske alt, men i grove træk kan du.

thinker, thinking, person-28741.jpg

Tror du ikke på hypnose?

 

Det behøver du heller ikke. ‘Hypnose’ er blot en tilstand, vi gør brug af sammen med andre redskaber. Da du i forvejen er i tilstanden flere gange dagligt, behøver du bare at slappe af, og tillade dig, at komme ind i tilstanden.

Det vigtige er, at du er åben for at lade det ske, og åben for at samarbejde om din foranding.

Samtalerne og sessionerne foregår i et fortroligt rum.