Hvad er hypnose?

Hypnose er en helt naturlig tilstand, som vi alle dagligt går ind og ud af. Det er en trance, hvor vi er lidt inde i os selv. Vi kender alle til det med at dagdrømme. Et almindeligt eksempel, som de fleste kender er motorvejshypnosen, hvor du kører bil og pludselig er fremme ved afkørslen, nærmest uden at huske, hvordan du er kommet dertil, fordi du har siddet i din egen indre verden.

>> Læs mere.. <<

Hvad er hypnoseterapi?

Terapi er i grove træk ”Alt hvad der gøres for at flytte et individ hen mod et godt helbred og større helhed”. Hypnoseterapi er, når en hypnoseterapeut gør brug af forskellige teknikker under trance, som efter dit ønske, hjælper dig hen mod et godt helbred og en større helhed.

>> Læs mere.. <<

5-PATH hypnoterapi

Jeg er uddannet i og arbejder med den retning indenfor hypnose, der hedder 5-PATH hypnoterapi. 5-PATH står for Five Phased Advanced Transformational Hypnotherapi eller på dansk Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnoseterapi. 5-PATH er et struktureret og effektivt system, som er udviklet på baggrund af de bedste teknikker indenfor hypnose og hypnoseterapi.

>> Læs mere.. <<

Hvordan gavner hypnosterapi dig?

Formålet med hypnoseterapi er at neutralisere gamle overbevisninger, følelser og vaner, som du ønsker at give slip påEftersom vi ikke kan gå og huske alt med vores bevidste sind, er udtrykket ”kroppen husker, men hjernen glemmer”, en god rettesnor. Vi har alle uhensigtsmæssige reaktioner eller følelser gemt i os, uden at vi egentlig tænker over og ved, hvorfor vi føler eller reagerer, som vi gør. 

>> Læs mere.. <<

Forberedelse til hypnoseterapi

Du bedes udskrive og underskrive den samtykkeerklæring, som du finder nederst på siden, og tage den med til din første session. Alternativt kan du underskrive den hos mig, når du kommer.

Ellers kræver hypnoseterapien ingen forberedelse. I virkeligheden er det bedst, hvis du tænker så lidt som muligt og kommer så positiv og åben, som du kan.

 

>> Læs mere.. <<

Din del under behandlingen

Under hypnosen gælder det blot om at slappe af, glide med og lade mig guide dig, mens du forestiller dig og fornemmer det, jeg siger, så godt som du kan. Faktisk er det sådan, at jo mere du tillader dig selv at slappe af og lader min stemme guide dig, jo nemmere bliver din forandring. Så læn dig endelig tilbage og nyd det.

>> Læs mere.. <<