Hvordan kan hypnosterapi gavne dig?

Formålet med hypnoseterapi er at neutralisere gamle overbevisninger, følelser og vaner, som du ønsker at give slip på. Da vi ikke kan gå og huske alt med vores bevidste sind, er udtrykket ”kroppen husker, men hjernen glemmer”, en god rettesnor. Vi har alle uhensigtsmæssige reaktioner og følelser gemt i os, uden at vi egentlig tænker over og ved, hvorfor vi føler eller reagerer, som vi gør. 

I hypnoseterapi får du mulighed for at komme ind og arbejde med de reaktioner og mønstre, der ligger gemt, som holder dig tilbage og blokerer dig, så du kan slippe dem, idet du ser dig selv i et nyt lys og med ny forståelse.

Du bliver guidet til at opbygge nye vaner, tanker og følelser, der stemmer overens med det, du gerne vil frem til, og som hjælper dig til at opleve mere harmoni, glæde og frihedsfølelse.

Da du dagligt går ind og ud af hypnose, kan du også se det, som at du allerede er blevet hypnotiseret mange gange i løbet af dit liv og blot bliver afhypnotiseret og får lagt nye styreprogrammer ind, som er mere bevidste og brugbare i forhold til den forandring, du ønsker, og den vej du gerne vil.